Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fifa 14 fut

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem, gdy próbuje przejśc do trybu fut 14. To wyskakuje mi, "Podczas nawiązywania połączenia z Fifa Ult Team .. wystąpił błąd .. " co zrobić? :P

Opublikowano

przypisane do konta origin (zagrane 1 godzina) kolega kupił zagrał tylko 2 mecze w trybie kariery, i sprzedał mi gre. nawet nie uruchamiał futa.

Opublikowano

jak ban, skoro kolega nie grał w 100 % w futa. zbanowało by mnie, za to że na inne ip sie zalgowałem na origin?

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem, te konto musiało być przez kogoś zgłoszone do EA, ponieważ taka wiadomość tylko jest podczas dostania BAN-a. No i przy pracach modernizacyjnych na serwerach, lecz teraz serwery działają tak jak mają działać. Tyle. 

Opublikowano

Tak.

Wejdź na swój na e-mail, na który jest przypisane konto Origin i sprawdź czy EA nie przysłała informacji o blokadzie konta.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nic nie przyszło na maila.

//edit

Przedchwilą mnie połączyło z fut, wyskoczyło żeby jakieś zabezpieczenie z pytaniem ustawić, ustawiłem i wyskoczyło, że źle coś tam, i rozłączyło z fut.

Opublikowano

Nic nie przyszło na maila.

//edit

Przedchwilą mnie połączyło z fut, wyskoczyło żeby jakieś zabezpieczenie z pytaniem ustawić, ustawiłem i wyskoczyło, że źle coś tam, i rozłączyło z fut.

Źle wpisałeś odpowiedź na pytanie awaryjne?

Opublikowano

Tam było wybrać jakie pytanie chcesz, wybrałem że imie najlepszego przyjaciela, wpisałem tam, przepisałem jeszcze raz bo było trzeba i klikłem ok. I mnie wywaliło

Opublikowano

Tam było wybrać jakie pytanie chcesz, wybrałem że imie najlepszego przyjaciela, wpisałem tam, przepisałem jeszcze raz bo było trzeba i klikłem ok. I mnie wywaliło

To spróbuj zalogować się jeszcze raz i je ustawić.

Opublikowano

Nie mogę już, wyskakuje ten błąd z połączeniem ;/

//edit

spróbowałem jeszcze raz i nic to nie dało "ustawianie pytania pomocniczego nie powiodło się"

//edit 2

Gdy loguje sie przez strone: "Wygląda na to, że nie masz plików FIFA Ultimate Team. Dołącz do społeczności milionów graczy" chociaż jak włączam fut przez fife pobiera sie aktualizacja i mnie wywala.

Opublikowano

Tak to jest jak się kupuje Fife od kolegi...

Musisz z tego co tutaj napisałeś skontaktować się z EA, bo sam nic tutaj nie zrobisz. Prawdopodobnie twoje konto zostało zablokowane (BAN) skoro nawet WebApp Ci nie działa.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Wysłałem im maila, w ciągu ile otrzymam odpowiedź? A i jeszcze jaką strone polecacie do kupna jeszcze raz Fify 14. Żeby dość tanio było ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...